Forumreglement

Om het gebruik van dit forum voor iedereen plezierig te houden wordt van elk lid verwacht onderstaande regels te respecteren.

  • Alle forums zijn geklasseerd per onderwerp. Hou er bij het posten van een bericht dan ook rekening mee dat dit in de juiste categorie gebeurt. Zo niet dan kan uw bericht verwijderd worden of verplaatst worden naar een forum dat meer toepasselijk is.
  • Antwoorden op vele vragen kunnen gevonden worden door gebruik te maken van de zoekfunctie van deze website of binnen de forums zelf. Probeer dus te vermijden dat dezelfde vragen meermaals gepost worden.
  • Het posten en/of overnemen van tekst en/of afbeeldingen waarop het auteursrecht van toepassing is, is uitdrukkelijk verboden.
  • Elk bericht waarin beledigende of lasterlijke taal en/of afbeeldingen worden gebruikt zal onmiddellijk verwijderd worden. Ook persoonlijke en seksistische beledigingen worden niet getolereerd. Gaat de auteur meermaals in de fout dan kan ook deze definitief uitgesloten worden van dit forum.
  • Dit is een Nederlandstalig forum. Er wordt dan ook verzocht gebruik te maken van alledaags en begrijpelijk Nederlands dat voor iedereen verstaanbaar is. Een bericht dat moeilijk te lezen is kan verwijderd worden.
  • Spamberichten worden in geen geval toegestaan. De inhoud van een bericht dient een meerwaarde te hebben voor het forum en de andere forumleden.
  • Elke post kan en mag onaangekondigd verwijderd worden indien de administrator of moderator dit om welke reden dan ook nodig acht.
  • Advertenties en reclame in berichten, in welke vorm dan ook, is verboden. De enige uitzondering is de vermelding van jouw eigen website op jouw profiel en de promotie van jouw eigen werk als fotograaf/fotografe. Tevens is de aankondiging van aan natuurfotografie gerelateerde activiteiten toegestaan, op voorwaarde dat dit alles niet ten nadele is van de activiteiten van NatuurFotografieXpert.com.
  • Als lid heb je recht op één account op dit forum. Meerdere accounts per lid zijn overbodig en dus niet toegestaan.
  • Gesloten topics worden regelmatig verwijderd om de diverse forums zo overzichtelijk mogelijk te houden. Indien je jouw bericht niet terugvindt en jou afvraagt waar dit is gebleven, stuur dan een persoonlijk bericht naar een administrator of moderator. Deze zal je aansluitend de link sturen naar de desbetreffende post en/of de reden waarom deze is verwijderd.

Door deel te nemen aan de activiteit op dit natuurfotografieforum ga je akkoord met het reglement. Tevens stem je ermee in dat de moderatoren het recht hebben om jouw account, profielgegevens, handtekening en berichten te bewerken of te verwijderen indien zij dit om welke reden dan ook nodig achten. Indien je vragen hebt over het forumreglement, stuur dan een privé bericht naar een administrator of moderator.