Instructievideo’s

Ontdek het forum met behulp van de instructievideo’s.

Op deze pagina vind je een hele reeks instructievideo’s die je zullen helpen jouw weg te vinden op dit natuurfotografie forum. Hieronder zie je een lijst met de diverse onderwerpen die per video behandeld worden. Klik op één van de links om meteen naar de overeenkomstige video te gaan. Hou er wel rekening mee dat er, om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, af en toe wijzigingen kunnen gebeuren aan het forum. Hierdoor zullen niet alle video’s steeds up to date zijn, al wordt er wel zo snel als mogelijk een nieuwere video opgenomen. Tot dan zal de update als tekst onder de video vermeld staan.

NFX Forum Natuurfotografie Video 1 : registreren

 

TIP! Gebruik jouw voor – en familienaam als gebruikersnaam. Zo ben je het makkelijkst herkenbaar voor andere leden op het forum.

NFX Forum Natuurfotografie Video 2 : profiel aanmaken

 

NFX Forum Natuurfotografie Video 3 : uitloggen

 

NFX Forum Natuurfotografie Video 4 : avatar wijzigen

 

UPDATE! Er werd een knop (avatar wijzigen) voorzien op de avatar afbeelding. Zo kun je rechtstreeks doorklikken naar de pagina waar je een nieuwe foto kunt uploaden.

NFX Forum Natuurfotografie Video 5 : vrienden maken

 

UPDATE! Omdat we op dit forum met zijn allen berichten en foto’s delen over onze gemeenschappelijke interesse – natuurfotografie – werd na het opnemen van bovenstaande video beslist om iedereen automatisch vrienden te maken met elk ander lid. Zo leer je veel sneller nieuwe mensen kennen en worden jouw berichten en afbeeldingen door meer mensen gezien.

TIP! Naast de meldingen die je krijgt via het vervolgkeuzemenu aan de rechterzijde van de website zijn vriendschappen eveneens zichtbaar en te bekijken door op het icoontje te klikken dat zich links van dit menu bevindt. Zie de afbeelding hieronder.

natuurfotografie forum

NFX Forum Natuurfotografie Video 6 : album maken

 

NFX Forum Natuurfotografie Video 7 : privé bericht versturen

 

TIP! Naast de meldingen die je krijgt via het vervolgkeuzemenu aan de rechterzijde van de website zijn privé berichten eveneens zichtbaar en te bekijken door op het envelopje te klikken dat zich links van dit menu bevindt. Zie de afbeelding hieronder.

natuurfotografie forum

NFX Forum Natuurfotografie Video 8 : posten in de subforums

 

NFX Forum Natuurfotografie Video 9 : groep aanmaken

 

NFX Forum Natuurfotografie Video 10 : favoriete berichten