Interviews

Delen
Jouw persoonlijke interview hier op NatuurFotografieXpert.com

Deze website wil er één zijn van en vóór natuurfotografen. Dus… ben jij een gepassioneerd(e) natuurfotogra(a)f(e) en wil je jezelf en jouw werk promoten via NatuurFotografieXpert.com? Maak dan gebruik van deze unieke kans en neem deel door simpelweg het onderstaande online interview in te vullen en op de knop “verzenden” te klikken. Na een positieve evaluatie krijg je jouw eigen pagina waar dit interview gepubliceerd wordt en alwaar je het kan delen met de wereld. Wat krijg je ervoor terug? Gratis reclame en eeuwige roem! 😉 Bovendien help je actief meebouwen aan een website die als doel heeft een kennisbank en inspiratiebron te zijn voor al wie bezig is met natuurfotografie!

Voorwaarden

Elke natuurfotograaf of – fotografe kan deelnemen. Niemand wordt gediscrimineerd. Het maakt dus niet uit of je een beginnende amateur bent of een doorgewinterde professional. Trouwens, het is niet omdat je een zogenaamde beginner bent dat anderen niets van je zouden kunnen leren! Toch zijn er een aantal voorwaarden:

  • Je doet op een verantwoorde manier aan natuurfotografie. Dit betekent dat ten allen tijde het welzijn van jouw onderwerp primeert boven een geslaagde foto.
  • Het volstaat niet om elke vraag van het interview met enkele woorden te beantwoorden. Zoals jij het schrijft zal het (na evaluatie en goedkeuring) gepubliceerd worden. Zie het als een uithangbord voor jezelf en jouw werk. Schrijf dus in duidelijke volzinnen en maak er iets leuks en persoonlijks van.
  • Heb je een persoonlijke website dan mag je deze vermelden op voorwaarde dat je een backlink plaatst naar deze site. Dit kan naar de homepage zijn: www.natuurfotografiexpert.com of rechtstreeks naar de pagina waar jouw interview zal verschijnen: www.natuurfotografiexpert.com/jouw-naam/ Uiteraard mag de inhoud van jouw website geen nadeel berokkenen voor de activiteiten van NatuurFotografieXpert.com. Dat lijkt me logisch, toch? 😉
  • Zorg ervoor dat de foto’s die je upload via het onderstaande formulier niet groter zijn dan 1000 pixels aan de langste zijde bij een resolutie van 72 dpi.
  • Deel de link naar jouw interview via sociale media. Deze link krijg je na publicatie van jouw interview toegestuurd.
Tip

Klik HIER en download de interview vragenlijst als Word-document. Beantwoord de vragen eerst in dit bestand en sla het voor alle veiligheid op. Zo heb je ook rustig de tijd om het uitschrijven van het interview te spreiden over meerdere dagen als je dat zou willen. Kopieer vervolgens de antwoorden uit dit document naar het onderstaande interviewformulier en klik dan na het invullen van de nodige gegevens op de knop “verzenden”. Door de antwoorden eerst in een Word-document op te slaan voorkom je dat je alles kwijt bent mocht het verzenden niet onmiddellijk lukken. Met een internetverbinding weet je immers maar nooit…

En voor alle duidelijkheid, er wordt niets gepubliceerd zonder jouw toestemming. Neem voor vragen gerust contact op via het contactformulier! Wie weet staat straks jouw persoonlijke interview hier op deze website? Alvast bedankt! 🙂

 

Jouw Voor - en Familienaam (verplicht)

Jouw Email (verplicht)

Onderwerp (hier vul je in: interview)

Website

Upload hier een foto van jezelf.

Stel jezelf kort even voor (leeftijd, woonplaats, beroep, hobby's,...).

Hoe heb je leren fotograferen? Heb je een opleiding gevolgd en zo ja kun je daar iets meer over vertellen?

Hoe zou je jezelf omschrijven als fotogra(a)f(e)? Wat is jouw stijl? Heb je een bepaalde specialisatie?

Hoelang fotografeer je al en wat zijn jouw ambities naar de toekomst toe? Hoe en waar zie je jezelf als fotogra(a)f(e) over pakweg 5 jaar?

Wat doe je met jouw beelden? Op welke manier kom je met jouw beelden naar buiten? Publiceer je in boeken, tijdschriften of andere media? Doe je mee aan wedstrijden? Heb je al prijzen gewonnen? Zo ja welke?

Wat is volgens jou het mooiste beeld dat je ooit maakte en waarom? Kun je iets vertellen over hoe dit beeld tot stand is gekomen?

Upload hier jouw mooiste foto.

Wie is jouw grote voorbeeld in de fotografie? Is er iemand die je inspireert en zo ja waarom?

Waar fotografeer je het meest? Ga je op reis in functie van de fotografie? Wat is jouw favoriete fotolocatie en kun je verduidelijken waarom?

Wat zou je ooit nog eens willen fotograferen? Welk beeld hoop je ooit nog eens te kunnen maken?

Met welke apparatuur fotografeer je? Welk merk, type toestel, lenzen,... gebruik je? Waarmee zou je jouw apparatuur nog willen uitbreiden mocht je dit willen of kunnen?

Als je 5 beelden mag kiezen uit jouw archief die jou typeren als fotogra(a)f(e), welke zijn dit dan en waarom kies je specifiek voor deze beelden uit alle andere? Zeg kort iets over elke foto.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Hartelijk dank dat je wou deelnemen aan dit interview! Heb je nog vragen of suggesties? Laat het hieronder gerust weten!