Over dit Forum

Wat mag je verwachten?

Welkom op het NFX Forum, het nagelnieuwe forum van NatuurFotografieXpert.com en gemaakt voor en door natuurfotografen! 🙂

Het mag dan wel een forum heten, het NFX Forum heeft alles wat je van een modern sociaal netwerk mag verwachten. Na registratie beschik je over een persoonlijke profiel – en startpagina. Je kan vrienden toevoegen, privé berichten sturen, groepen maken, lid worden van andere groepen, albums aanmaken, foto’s delen,… Kortom, het NFX forum is een plek waar je gelijkgezinden kunt ontmoeten, vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen,…

Lees dit voordat je verder gaat!

Om alles in goede banen te leiden wordt aan iedere nieuwe gebruiker gevraagd het forumreglement te lezen en goed te keuren. Het doornemen van dit reglement kan je doen door HIER te klikken. Goedkeuren doe je door de onderstaande code (inclusief streepjes!) in te geven in het vakje “Registratie code” tijdens jouw registratie. Dit laatste doe je op de pagina die je vindt wanneer je HIER klikt.

ik_heb_het_forumreglement_gelezen_en_goedgekeurd

Hulp nodig?

Alles werd in het werk gesteld om dit natuurfotografie forum zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Is er toch iets niet helemaal duidelijk dan vind je het antwoord wellicht in één van de instructievideo’s. Deze kun je bekijken door HIER te klikken. Bekijk ook zeker de introductievideo onderaan deze pagina waarin je een kort algemeen overzicht krijgt van het NFX Forum.

Heb je desondanks nog steeds vragen of raak je ergens niet uit, stuur dan gerust een privé bericht naar een administrator of moderator. Contact opnemen via het contactformulier op deze website kan natuurlijk ook mochten de voorgaande opties om de één of andere reden niet lukken of niet duidelijk zijn.

Tijdelijke kans op 25 euro cash!

Bovendien maken de eerste 100 geregistreerde gebruikers die beschikken over een volledig ingevuld profiel en actief deelnemen door foto’s en berichten te posten kans op een waardebon van 25 euro.  Deze kan je zowel online als offline besteden bij Foto Konijnenberg.

Succes en veel plezier! 🙂

Maak kennis met het natuurfotografie forum en bekijk onderstaande video!